مدل‌های تعالی سازمان

مدل‌های تعالی سازمان

سیستم‌های تعالی سازمانی به مجموعه‌ای از فرآیندها و روش‌ها و استانداردهایی گفته می‌شود که با هدف بهبود بهره‌وری، کیفیت و عملکرد سازمان ایجاد شده‌اند. این سیستم‌ها برای رسیدن به هدف‌های سازمان از پیگیری اصول اخلاقی، تبدیل فرآیندهای عادی به فرآیندهای تعالی، پیشرفت افراد و پرورش فرهنگ کاری صحیح استفاده می‌شوند.

برای شرکت‌های تولیدی، سیستم‌های تعالی سازمانی اهمیت بسیاری دارند. این سیستم‌ها باعث می‌شوند که شرکت‌ها بهبود فرآیندهای تولیدی خود را داشته باشند، کیفیت محصولات خود را ارتقا دهند، هدف حذف ضایعات خود را داشته باشند، از پیگیری برای بهبود کارآیی افراد خود استفاده کنند و باعث بالا بردن رضایت مشتریان خود شوند. به طور خلاصه، سیستم‌های تعالی سازمانی به شرکت‌های تولیدی کمک می‌کنند تا بهتر و با سرعت بیشتر به هدف‌های خود برسند.

به طور کلی، مدل‌های مختلفی برای تعالی سازمانی وجود دارند. برخی از این مدل‌ها شامل مدل بالز، مدل مشتری مداری، مدل پایداری، مدل بارنز، مدل سامورایی، و مدل دمینو می‌باشند. هر مدلی برای بخش‌های مختلف سازمانی و به منظور رسیدن به هدف‌های خاصی طراحی شده است.

در این راستا میتوان به صورت خاص به مدل تعالی EFQM 2020 اشاره کرد. مدل EFQM یک مدل تعالی است که برای ارزیابی و بهبود مدیریت سازمان‌ها استفاده می‌شود. این مدل شامل ۹ عنصر اساسی است که شامل مسئولیت پذیری اجتماعی، رهبری، استراتژی، مدیریت منابع، عملکرد، نتایج کسب‌وکار، نتایج مشتری، نتایج مرتبط با کارکنان و نتایج مرتبط با شرکای تجاری است.

مدل EFQM به سازمان‌ها کمک می‌کند تا بهبود فرایندهای آن‌ها را بدون نیاز به هزینه‌های بالا در پیش گیرند. با استفاده از این مدل، می‌توانید بهترین روش‌های ممکن را برای بهبود فرایندهای سازمانی خود ایجاد کنید و روی توسعه رابطه با مشتریان و یادگیری مداوم تاکید کنید.

 

شرکت پویشگران فناوری صدرا با تکیه بر تجارب گذشته مدیران و شبکه همکاری عالی از متخصصان متبحر، آمادگی دارد تا در مسیر تعالی شرکت، با تمام توان در خدمت فناوران، صنعتگران محترم باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *